Echipa

Felician Ionel PASERE

Sunt Bebe Pasere și sunt din Caransebeș.


Am fost întotdeauna de părere că, dacă suntem sănătoși, este în puterea fiecăruia dintre noi să realizeze tot ceea ce își dorește. Ca să îmi dovedesc că pot am fost plecat peste 16 ani în Europa (Austria, Spania și Anglia) și am reușit să demonstrez că românii știu ce trebuie să facă pentru a avea succes oriunde. Este suficient să își propună.

Află mai multe despre mine

Marian CORDUNEANU

Ambiția și determinarea de a munci din greu m-au făcut să accept propunerea colegilor din Pro România de a candida pentru funcția de consilier local. 

Mă onorează prezența pe lista Pro România Caransebeș și, totodată, mă obligă la o responsabilitate maximă. Știu, la fel de bine ca voi toți, că orașul are un potențial enorm. 

Un potențial ce nu a fost folosit încă, dar care poate renaște acest oraș istoric. Trebuie doar voință și o administrație dedicată oamenilor. Împreună putem reuși. Împreună suntem puternici.

Codruța CRISTESCU

Sunt profesor de limba română și director adjunct la Colegiul Național “Traian Doda” Caransebeș.

Profesia de dascăl o practic de 26 de ani și, în tot acest timp, am învățat, împreună cu elevii mei, importanța lucrului bine făcut!

Daniela NOVAC

De profesie inginer chimist, în prezent îmi desfășor activitatea profesională la AQUACARAȘ SA, ocupând funcția de coordonator Exploatare Caransebeș.

Prin prisma funcțiilor de coordonator și cea de consilier local, am ajuns să cunosc problemele cu care se confruntă comunitatea noastră.

Fiind o persoană optimistă, încrezătoare, sunt deschisă dialogului și dedicată proiectelor în care mă implic.

Adrian DOROBANȚ

Sunt militar de carieră, economist de profesie. Mi-am început şi desăvârşit cariera profesională în Caransebeş, de mai bine de 30 de ani. Am reuşit să devin un foarte bun profesionist şi sunt totodată un familist convins.

Pe parcursul carierei mele am îndeplinit funcţii pornind de la baza carierei până la cea de manager. Ştiu ce înseamnă munca și integritatea, am luptat mereu să ofer omenilor de lângă mine încredere şi respect, iar asta m-a ajutat să progresez în viaţă.

De ce candidez? Pentru că vreau să-mi pun toată experinţa de management acumulată în administraţie în folosul oamenilor din Caransebeş. Pentru că doar cu oameni competenţi se pot realiza reformele de care are atâta nevoie orașul nostru.

Nicolae BORLOVAN

Sunt născut în Caransebeș și în 2004 am absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Matematică Informatică, specializarea Informatică, obținând licență de Programator Analist, meserie pe care am practicat-o și o practic prin contract de muncă, precum și prin unele contracte de colaborare, începând din ultimul semestru al facultății.

Am intrat în politică în 2016 deoarece am ajuns la concluzia că am făcut suficient pentru mine și este momentul să îmi dedic viața și ajutorării celor din jurul meu. Deviza mea este “Dacă toți stăm de-o parte, nu mai are cine să lupte pentru viitor”. Am fost consilier local la Turnu Ruieni în perioada 2016-2020, unde am reușit implementarea unor proiecte prin hotărâri ale consiliului local. Am ca hobby-uri exploatea unor locuri necunoscute de mine și sportul, în special fotbalul, cu care am cochetat o bună perioadă de timp făcându-mi junioratul la Gloria Reșița, iar în facultate am fost legitimat la Giarmata.

Corina HERĂSCU

Sunt medic de familie în Caransebeș unde profesez de peste 20 de ani.

Sunt căsătorită și am doi copii – Andreea care urmează facultatea de medicină și Andrei care este asistent farmacie.

Cristian Nicușor IACOBICI

Sunt director la Casa Alex Caransebeș, una dintre realizările mele fiind construirea complexului comercial Tibiscum din Caransebeș, cât și coordonarea activității din cadrul complexului.

Bogdan CIOANCA

Sunt născut în Caransebeș și am propria afacere. Sunt un om norocos din toate punctele de vedere.

Am o familie frumoasă cu doi copii și o soție minunată care a fost mereu lângă mine. Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea  personală,  făcând din mine un om minunat și plin de speranță.

Un avantaj incontestabil pentru cariera mea il constituie faptul că am avut și am în apropierea mea  oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț atunci când apar obstacole.

Cosmin BISTRIAN

Am absolvit Liceul Teoretic “Traian Doda” din Caransebeș și apoi Facultatea de Ecologie și Protecția Mediului din cadrul UVT Timișoara.

Sunt o persoană dinamică, îmi plac sporturile extreme și sunt deschis la proiecte noi.

Lavinia PARA

Sunt născută  în Caransebeș, am urmat cursurile Facultății de Drept, de profesie fiind jurist.

Marius ZABERCA

Sunt absolvent al Facultății Politehnice Timișoara, locuiesc în Caransebes, sunt căsătorit și am un băiat.

Sunt legat sufletește de orașul natal, acesta fiind motivul pentru care am decis să rămân în Caransebeș și să trăiesc aici împreună cu întreaga familie. Am lucrat și lucrez în domeniul privat, atribuțiile mele concrete fiind legate de coordonarea și organizarea activității de producție.

Acest fapt m-a făcut întotdeauna să fiu aproape de oameni, să-i înțeleg, să-i ajut, pentru a putea să mă bazez, la rândul meu, pe ajutorul lor. Motivul care m-a determinat să intru în politică este dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții în municipiul în care trăiesc. Oamenii din PRO România m-au convins că sunt o echipă cu bună credință, cu idei inteligente și cu șanse reale de a face din Caransebeș un oraș în care să trăim liniștiți și de care să fim mândri.

Ioan BONA

Sunt născut în satul Dalci, comuna Turnu Ruieni, am doi băieți, unul este profesor, iar celălalt agent de pază.

După satisfacerea stadiului militar am absolvit cursurile Școlii de Mecanici de Locomotivă Timișoara în 1975, iar în 1987 am absolvit cursurile Școlii de Maiștri de la UCM Caransebeș. M-am pensionat  la 1 mai 2001, după 34 de ani de muncă.

Ion Costinel COSTESCU

Sunt administrator de firmă, cu o experiență de peste 25 ani în diverse domenii de activitate. Sunt o persoană muncitoare și un familist convins, fapt pentru care-mi doresc un trai mai bun pentru copii, într-un Caransebeș mai frumos ca niciodată.

Ion PEPA

Am absolvit facultatea cu profil mașini și aparate electrice în 1993, am doi copii, băiatul este medic stomatolog în Caransebeș iar fata în anul III la Facultatea de Agronomie din Timișoara.

Sunt căsătorit de 29 ani, familist convins, și profesez de 15 ani în securitate și sănătate în muncă și protecția mediului la o companie privată.

Ionuț BERZESCU

Din 2012 până în 2014 am lucrat la Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, iar din 2015 până în prezent la Emiliano Vest.

Am absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul Universității Eftimie Murgu din Reșița.

Daniela VOINONI

Sunt tehnician dentar, absolvind Școala Postliceală Sanitară Carol Davila din Caransebeș. Sunt o persoană ambițioasă, sinceră, corectă și o bună organizatoare. În prezent lucrez la o clinică dentară.

Anișoara DRĂGHIN

Andreea Delia VALUȘESCU

Sunt absolventă a Colegiului Național Traian Doda din Caransebeș. Am absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Tibiscus din Timișoara, iar anul acesta încep și studiile universitare de masterat în cadrul aceleiași facultăți.

Am avut diferite locuri de muncă ce m-au ajutat în relaționarea cu oamenii, în gestionarea și rezolvarea problemelor. În prezent lucrez ca director economic la un service auto, funcție ce îmi oferă șansa de a-mi continua evoluția în carieră.

Ovidiu BOTOȘ

Am absolvit Liceul Industrial nr. 1 din Caransebes după care am plecat la muncă în Spania și în Marea Britanie.

Sunt un om norocos din toate punctele de vedere, am o familie frumoasă, prieteni calzi și colegi capabili, dedicați și buni coechipieri.

Optimismul mă însoțește permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță.

Ernestine SPEICHERT

Sunt administrator la o companie din Caransebeș, unde profesez de opt ani.

Ceea ce mă caracterizează pe mine sunt ambiția, seriozitatea și munca.

Gratiela JBEREAN

Am absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara și în prezent îmi desfășor activitatea de inginer în domeniul cadastrului.

Ica MARGAN

Am absolvit Liceul “Traian Doda” Caransebeș, apoi Facultatea de Științe Politice din cadrul UVT Timișoara și Masterul Politică Europeană și Românească în cadrul Universității din București. Activez în domeniul Consultanței pe Fonduri Europene si Guvernamentale.

Sorin PĂTRU

Sunt orientat spre rezultat, ținând cont de nevoile celor din jur și focusându-mă pe a identifica oportunități. Sunt o persoană autodidactă și cu spirit ambițios, caldă și protectoare. Dornic să schimb lucrurile care nu funcționează, venind cu idei bune aplicabile independent de clasa politică.

Sediu

Str. Gina Patrichi nr.10, Sector 1, București, România

Număr de telefon

+40757776766

E-mail contact

biroupresa@proromania.ro

secretariat@proromania.ro

 

Contact | Termeni și condiții