Despre mine

Sunt Bebe Pasere și sunt din Caransebeș.


Am fost întotdeauna de părere că, dacă suntem sănătoși, este în puterea fiecăruia dintre noi să realizeze tot ceea ce își dorește. Ca să îmi dovedesc că pot am fost plecat peste 16 ani în Europa (Austria, Spania și Anglia) și am reușit să demonstrez că românii știu ce trebuie să facă pentru a avea succes oriunde. Este suficient să își propună.


M-am întors, însă, acasă pentru că în România, în Caransebeș, este casa mea. Proiectele de la Londra, pentru ca acolo am petrecut peste 14 ani le pot continua și aici, iar acasă cred că sunt încă foarte multe de făcut.
Deși ca opțiune de viață oricine ar spune depre mine că sunt de dreapta, în momentul în care a trebuit să aleg când m-am implicat în politică, am preferat centru-stânga, mai precis stânga modernă. Pentru că sunt de părere că un oraș sau o țară nu trebuie administrate ca un business. Succesul nu se măsoară în ce au reușit unii, ci în faptul că împreună reușim să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Și pentru aceasta cea mai bună opțiune este, bineînțeles, Pro România.


Da, sunt convins că trebuie să avem o schimbare de mentalitate în primul rând în clasa politică. Oamenii se schimbă, lumea se schimbă, iar partidele vechi – PSD și PNL – au rămas încremenite în trecut, adică în ceea ce au exersat până acum și am văzut cât de mult succes au avut. Chiar dacă au adoptat și adoptă legi care să îi avantajeze, adică să își păstreze pozițiile dominante, această schimbare va veni inevitabil și nu poate porni decât de la fiecare dintre noi.

Sediu

Str. Gina Patrichi nr.10, Sector 1, București, România

Număr de telefon

+40757776766

E-mail contact

biroupresa@proromania.ro

secretariat@proromania.ro

 

Contact | Termeni și condiții